top of page

J Circus

Public·42 Circassiens

Varaždin Osijek prijenos 10 prosinca 2023 Gledajte uživo

prije 2 sata — prije 2 sata — NK Varaždin NK Osijek gledati prijenos 10/12/2023 Danas Varaždin prijenos uživo i besplatan prijenos online i na televiziji.

Nogomet: SuperSport HNL - 18. kolo: Varaždin - Osijek prije 4 dana — Prijenos utakmice Varaždin - Osijek pratite u nedjelju od 15 sati na Drugom. Osijek - Rijeka 0:0, Sopić zadovoljan bodom, Zekić nesretan zbog ... NK Varaždin NK Osijek uživo prijenos gledati 10.12.2023 Stre prije 5 sati — NK Varaždin NK Osijek uživo prijenos gledati 10.12.2023 Streaming prije 5 sati — Utakmica 17. kola HNL-a između nogometnih klubova GNK ... “Sigurno da postoji imperativ. Želimo tri boda i pobjedu. Želimo se vratiti na stare staze i prikazivati igre koje smo prikazivali pred našim navijačima. Želimo se nametnuti, držati ritam i voditi glavnu riječ od prve minute. Utakmica Osijek – Varaždin će sigurno teška i zahtjevna utakmica. Varaždin je momčad koja teži nogometu kroz pas i kombinatoriku, a imaju i dobre pojedince i individualce. Zato ovo neće biti nimalo lagana utakmica. A i mi dolazimo iz serije od dva poraza nakon kojih pod svaku cijenu moramo tražiti tri boda. Ostvarit ćemo ih samo ako od prve minute budemo djelovali kao momčad koja će s energijom dominirati u utakmici”, rekao je Stjepan Tomas, trener Osijeka. U sastav se vraća Pellumbi koji je propustio prošlo kolo zbog crvenog kartona na Rujevici. Belcar je dobio udarac i najvjerojatnije neće moći konkurirati za Osijek, kao i Šego, koji duže vrijeme ima problema s ozljedom i najvjerojatnije će morati na liječenje da bi se oporavio u potpunosti”, rekao je trener Varaždina Mario Kovačević. “Dobra je vijest da su svi ostali spremni, osim Lamine Ba. I drago mi je da je protiv Istre nakon tri-četiri mjeseca izbivanja, dobrih pola sata odigrao Drožđek, a Ivanu Nekiću je ta utakmica bila prva utakmica u prvoj ligi od prve minute i dobro je odradio svoje zadatke”, dodao je Kovačević. NK Varaždin vs - NK Osijek rezultati uživo, međusobni NK Varaždin NK Osijek rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 10. pro 2023. u 14:00 UTC u na Stadion Varteks stadionu, Varaždin, ... [LIVE STREAM] počela je utakmica u Osijeku.... - Varaždin 13. lis 2018. — [LIVE STREAM] počela je utakmica u Osijeku. Live prijenos možete gledat na: NK Osijek 2 1 - 0 Nk Varaždin ( 1. Poluvrijeme)... [[SPORT UŽIVO=](((] NK Varaždin NK Osijek prijenos 10 prije 2 sata — [SPORT UŽIVO=](((] NK Varaždin NK Osijek prijenos 10 prosinca 2023 12. stu 2023. — — Hajduk Split NK Rudeš gledati prijenos 04.11.2023 7. [[SPORT TV<<<]] Varaždin Osijek uživo gledati 10 prosinca 20 prije 3 minute — Varaždin 3:1 Osijek - Istra 1961 . Nogomet, Hrvatska: Varaždin rezultati Varaždin Istra uživo prijenos gledati 05.12.2023 Gledaj online 5. Idem tim putem i znam da će svi koji nastupe dati svoj doprinos pobjedi, jer nas zanimaju samo tri boda. Što se tiče Garmasha, on je s nama tek tri tjedna. Dobro radi i diže se kroz treninge”, rekao je Tomas. “Nakon slabog dana u Rijeci, ovo je prilika da to ispravimo. Napravit ćemo sve da osvojimo sva tri boda pred svojim navijačima. Što se dogodilo u Rijeci? Teško je pronaći neko suvislo objašnjenje. Rijeka je krenula svim snagama čim su nanjušili da mi nismo bili pravi. Događa se situacija za situacijom, nesvjesno se povlačiš i teško se iz toga izvući. Ali mislim da nije sve tako crno i da je to jedna utakmica. Protiv Dinama smo pokazali dobru igru, ne treba sve što je ranije bilo dobro bacati u vjetar. Nitko se u ligi nije odvojio, svi imaju uspona i padova, a mi moramo uhvatiti ravnotežu u rezultatima i igri. NOGOMET UŽIVO: Osijek i Varaždin igraju susret 9. kola HNL-a na Opus Areni u petak, 22. rujna 2023. godine – gdje gledati prijenos? Osijek i Varaždin igraju susret 9. kola SuperSport HNL-a u petak, 22. godine. Utakmica se igra na osječkoj Opus Areni, počinje u 18 sati, sudit će ju Igor Pajač, a osiguran je izravni TV prijenos. Deveto kolo HNL-a otvara dvoboj petog i šestog kluba na ljestvici. S tim da je Osijek peti sa 11, dok je Varaždin šesti sa 10 bodova. Zanimljivo je spomenuti da Varaždin već gotovo tri godine u Osijeku nije doživio poraz. Također, Osječani nisu pobijedili u posljednje tri utakmice, a imaju i dva uzastopna poraza, tako da u ovom susretu vide dodatni motiv za pobjedu. Moramo što manje oscilirati jer mislim da imamo kvalitetu za raditi dobre stvari”, rekao je Petar Brlek, vezni igrač Osijeka. Varaždin u Osijek ide po pobjedu “U prošlom kolu protiv Istre 1961 je najvažnije bilo pobijediti. To smo ostvarili i taj smo susret ostavili iza sebe jer brzo nam dolazi nova utakmica. Rekao sam da nas u dva tjedna očekuju četiri susreta. Jedan smo apsolvirali, a svaki prvi sljedeći je najvažniji. VIDEO Elezi i Mierez za podjelu bodova, Kohorta u 30. minuti napustila osječki stadion! OSIJEK - VARAŽDIN 1-1 Petak, 22. 9. 2023. u 19:53 Foto: Borna Jaksic/PIXSELL Agon Elezi u 14. minuti doveo je Varaždin u vodstvo. Ipak, najbolji je igrač gostiju Oliver Zelenika, obranio je nekoliko mat-situacija. NK Varaždin NK Osijek uživo prijenos gledati 10 prosinca prije 4 sata — NK Varaždin NK Osijek uživo prijenos gledati 10 prosinca 2023 prije 5 dana — SuperSport HNL ; 5. Team Logo NK Osijek, 17 ; 6. Osijek protiv Varaždin Live Prijenos i H2H Statistika Otkrijte kako mozete gledati Osijek protiv Varaždin uzivo stream besplatno i pogledajte svu H2H statistiku koju trebate. Posjetite Protipster danas za ...

À propos

Bienvenue ! 🎪 Vous pouvez poser des questions, répondre à c...

Circassiens

• Martin Fishmers
    Martin Fishmers
  • Zoe Kruse
    Zoe Kruse
  • Svetlana Inanshina
  • rossignoli Gabrielle
    rossignoli Gabrielle
  • Romain Amate
    Romain Amate
bottom of page