top of page

J Circus

Public·42 Circassiens

Dinamo București vs U Cluj în direct 11 decembrie 2023

acum 3 ore — [Astăzi***]]!] Dinamo București vs Universitatea Cluj în direct 11 decembrie 2023 acum 6 minute — Dinamo București vs Universitatea Cluj în ...

[@TV] „U” Cluj V Dinamo București transmitere LIVE Dinamo Bucuresti Universitatea Cluj-Napoca rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 13 mai 2023 la ora 08:00 în Liga Nationala, Scoruri live Dinamo București, rezultate și program meciuri, FC Botoșani - Dinamo București live | Fotbal, RomâniaAJUTOR: Sunteți pe pagina de scoruri ale echipei Dinamo București din secțiunea Fotbal/România. Pe Flashscore. ro găsiți rezultatele finale și parțiale ale echipei Dinamo București, clasamente și detalii meciuri (marcatori, cartonașe roșii, comparare cote). Pe lângă rezultatele echipei Dinamo București puteți urmări peste 1000 de competiții de fotbal din mai mult de 90 de țări din toată lumea pe Flashscore. ro. Click pe numele țării din meniul din stânga și selectați competiția dorită (rezultate campionat, livescore cupa națională sau alte competiții). Roșu, Ilic, Amzăr – Dani Iglesias, Gregorio, Politic. Rezerve: Began – Țîră, Abdallah, Bordușanu, Bani, R. Grigore, Dr. Irimia, Cr. Costin, Ghezali. Antrenor: Zeljko Kopic U Cluj: Iliev – Oancea, Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu – Simion, Doukoure – I. Stoica, Nistor, Chipciu – D. Popa. Rezerve: Gorcea – Peteleu, Pițian, Fossati, Bic, Cîmpanu, V. Gheorghe, Silaghi, Manu. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău Dinamo București este într-o situație delicată în Superliga României. Din punctul meu de vedere, puteam lua toate cele 3 puncte. Dar suntem mulțumiți că am luat primul punct din acest campionat. Este un pas înainte, ne bucurăm că am reușit să scoatem acest egal. Nu a fost ușor, a trebuit să muncim din primul până în ultimul minut și sper ca de acum încolo să luăm cât mai multe puncte. Cred că am demonstrat astăzi că suntem destul de puternici și ne putem bate de la egal la egal cu oricine. Dinamo Bucuresti - Universitatea Cluj H2H ... or game statistics click here: Dinamo Bucuresti vs Universitatea Cluj result. We found streaks for direct matches between Dinamo Bucuresti vs Universitatea Cluj. Dinamo București vs U Cluj în direct online 11 decembrie acum 2 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct online 11 decembrie 2023 Sport acum 14 ore — Au mai rămas 24 de ore până partida cu Dinamo Bucuresti! Dinamo Bucuresti | Bucharest https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-fc-universitatea-cluj/ Tarifele Dinamo București vs Oțelul Galați începe la ora 20:45 pe Stadionul Arcul de Triumf ... Puteam lua chiar cele 3 puncte azi, nu s-a putut. În primele 3 etape am arătat că ne putem bate de la egal la egal și am întâlnit echipe destul de grele. Cred că avem un lot bun, unit și împreună cu mister (n. r. - Ovidiu Burcă) putem realiza lucruri frumoase”, a declarat Dennis Politic, la microfonul Digi Sport. [[TRĂI@@@]''] Dinamo București vs U Cluj în direct 11.12. [TRĂI@@@]''] Dinamo București vs U Cluj în direct 11.12.2023 acum 17 minute — Dinamo București vs Universitatea Cluj în direct 2022 11.12.2023 acum 15 ore ... Dinamo București vs U Cluj în direct online 11/12/2023 Sport acum 2 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct online 11/12/2023 Sport Dinamo București - "U" Cluj, 17.12. "U" Cluj - Oţelul Galaţi, 21.12. CFR . Dinamo - U Cluj 0-1 | "Câinii roșii" ajung la cinci înfrângeri consecutive, ardelenii urcă pe loc de play-off | Sport. roData publicarii: Luni 11 Decembrie 2023, 22:40 Data actualizarii: Luni 11 Decembrie 2023, 22:57 Formația antrenată de Ovidiu Sabău a urcat pe locul cinci în clasament, la doar două puncte în spatele celor de la Rapid. De cealaltă parte, Dinamo este la a cincea înfrângere consecutivă și are doar zece puncte, cu un punct mai mult decât FC Botoșani. Dinamo - U Cluj 0-1 Final de meci! Minutul 80 - Ocazie pentru Dinamo! Abdallah îi pasează lui Țîră, care ajunge în fața porții, însă trimite pe lângă. Minutul 46 - Ocazie pentru Dinamo! Gregorio îi pasează foarte bine lui Politic în partea stângă, însă acesta șutează direct în Iliev. [[[Astăzi***]]!] Dinamo București vs Universitatea Cluj în d acum 3 ore — [Astăzi***]]!] Dinamo București vs Universitatea Cluj în direct 11 decembrie 2023 acum 6 minute — Dinamo București vs Universitatea Cluj în ... Universitatea Cluj, CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti amendate cu câte 10. 000 de lei de FRFComisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a amendat, în cadrul şedinţei sale de miercuri, cluburile Universitatea Cluj, CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti cu câte 10. 000 de lei, relatează Agerpres. ”U” Cluj şi CFR Cluj au fost sancţionate în urma incidentelor petrecute la meciul direct, câştigat de CFR cu 4-3, în etapa a şasea a Superligii. Vine după patru înfrângeri consecutive și este pe penultimul loc, cu doar zece puncte și cel mai slab atac din campionat, cu zece goluri marcate. Dinamo București - Universitatea Cluj, ora 20:45, LIVE TEXT ”Câinii” sunt obligați să câștige pe teren propriu meciul cu Universitatea Cluj pentru a nu se distanța de următoarea clasată, FCU Craiova, care are deja un avans de opt puncte față de echipa lui Zeljko Kopic. De partea cealaltă, U Cluj are 26 de puncte, iar cu o victorie pe ”Arcul de Triumf” poate urca pe locul cinci în Superligă. U Cluj - Dinamo. Dennis Politic, dezamăgit după egalul cu U Cluj: „Puteam lua toate cele trei puncte”Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 23:55 / Actualizat sambata, 05 august 2023 23:57 Fotbalistul venit de la formația italiană Cremonese consideră că trupa din „Ștefan cel Mare” ar fi putut obține toate cele 3 puncte împotriva lui U Cluj. Cu toate astea, el crede că primul punct câștigat de Dinamo în acest sezon de Liga 1 reprezintă un pas înainte. ARCUL DE TRIUMF Reporterii GSP au inspectat gazonul de pe „Arc” imediat după România - SUA » Suprafață IMPOSIBILĂ cu 5 zile înainte de FCSB - Nordsjaelland Dennis Politic, după U Cluj - Dinamo: „Mă bucur că am reușit să luăm un punct” „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să dau primul meu gol pentru Dinamo și sper să înscriu cât mai multe în acest sezon. Mă bucur că am reușit să luăm un punct. Suntem dezamăgiți. Dinamo București vs Universitatea Cluj H2H - Rezultate fotbal Dinamo București x Universitatea Cluj H2H • 09.12.2023 ≡ fscore.ro. A început repriza secundă! Final de primă repriză! Minutul 40 - Ocazie pentru Dinamo! Gregorio deviază cu capul mingea venită din centrare de pe partea stângă, dar lovește bara transversală. Minutul 21 - Ocazie pentru U Cluj! După o pasă greșită a dinamoviștilor, Popa recuperează mingea, șutează de la marginea careului, dar mingea trece puțin pe lângă poartă. Minutul 7 - Ocazie pentru Dinamo! Amzăr îi pasează lui Politic, acesta avansează în partea stângă și centrează în fața porții, dar Iglesias trimite peste poartă. Minutul 2 - GOOOL U Cluj! Dan Nistor deschide scorul cu un șut la colțul lung, după ce primește o pasă de la Daniel Popa, în interiorul careului. A început partida! Dinamo - U Cluj: echipele de start Dinamo: Golubovic – Lucas Alves, Bena, Patriche – De Moura, N. Dinamo Bucuresti Universitatea Cluj-Napoca rezultate live Dinamo Bucuresti Universitatea Cluj-Napoca rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 13 mai 2023 la ora 08:00 în Liga Nationala, ...

À propos

Bienvenue ! 🎪 Vous pouvez poser des questions, répondre à c...

Circassiens

• Martin Fishmers
    Martin Fishmers
  • Zoe Kruse
    Zoe Kruse
  • Svetlana Inanshina
  • rossignoli Gabrielle
    rossignoli Gabrielle
  • Romain Amate
    Romain Amate
bottom of page